Estate Assistant - Професионален софтуер за управление на агенции за недвижими имоти

Защо Estate Assistant?


EstateAssistant е професионален софтуер за управление на агенции за недвижими имоти.
С EstateAssistant Вие управлявате своите оферти, огледи и срещи, запитвания от клиенти, обслужвате по-добре Вашите клиенти.
Софтуера за недвижими имоти премахва ежедневната и рутинна дейност и само с няколко клика може да добавите снимки, да сложите воден знак, да разпечатате оферта, да изпратите оферта по емайл или и публикувате автоматично в най-големите ПОРТАЛИ за имоти, Facebook и сайтовете на Вашата агенция.

Спестете Време, Пари и Усилия
ползвайки "EstateAssistant" във Вашата агенция
Ползвайки софтуера за недвижими имоти EstateAssistant на Ваше разположение са следните модули и функционалности:


Имоти


Модула имоти е основата на софтуера за недвижими имоти. Той Ви позволява ефективно да управлявате хиляди оферти.
Той се състои от филтър, разположен в лявата част на екрана, и ви позволява да правите търсене по всички данни от една оферта, както и по изложение.
Списъкът с офертите за имоти на агенцията, са разположени в останалата част на екрана, В него са показани всички оферти на агенцията, с основната информация за тях и топ снимката на имота
С цел по ефективна работа, се зареждат всички оферти на агенция, дори те да се няколко хиляди.
Имате възможност да разпечатвате избраните оферти, както и да Ви подготвим печат на оферти на списъка по Ваше желание.


Имоти - списък в изглед на GoogleMaps Всички оферти имат и графична визуализация посредством Google Maps, с едно движение може да разпечатате карта или да ориентирате клиент по телефона.


Имот - Преглед


При отваряне на оферта за имот, се отваря т.нар. "Начален екран", неговата цел е да покаже на едно място 90% от информация за една оферта.
В него може да видите топ снимката на тази оферта, системна инфирмация като номер на офертата, статус, датата на която е бил въведен имота и от кой е бил въведен имота.
Виждате списък на всички контакти на тази оферта заедно с телефоните за контакт, по този начин телефоните са на 1 клик разстояние.
Вижда се също и точният адрес на офертата, заедно с GPS координатите показани на GoogleMap картата и с двойно кликане на мишката може да отворите картата в цял екран.
Виждате всички детайли на офертата като вид на сделката, вид на имота, цена, квадратура, брой спални, бани и балкони, етажа на имота както и точното изложение.
Също имате възможност да видите всички предстоящи огледи, срещи и др.
По този начин с един поглед обхващате всичката налична информация за отворената оферта.


Имот - Детайли


В модула "Детайли на имот" описвате всички характеристики на офертата.
Тук е мястото да се отбележи, че всички характеристики са синхронизирани с порталите за имоти Homes.bg Imot.bg и Imoti.Net.


Имот - Адрес


Въвеждането на точен адрес на имота става по един изключително интуитивен начин.
Имате възможност да изберете от списък с номенклатури точният регион и подрегион на имота, да напишете улицата на която се намира, както и да изберете точните GPS координати на имота.
И всичко това остава видимо само от този брокер който има право да работи с тази оферта.

За да покажете на клиентите и другите агенции къде приблзително се намира имота, но без да показвате точните координати, имате възможност да изберете опцията "Приблизителни координати" и по този начин във вашият сайт, портали или други агенции, имота да бъде видим в кой район се намира, но в същото време никой да няма достъп до точният адрес и координати.


Избор на адресEstateAssistant е тясно обвързан с Google Maps, по този начин Вие имате възможност да ползвате един по-интерактивен начин при избор на точен адрес, да вземете неговите точни GPS координати, чрез интуитивен и лесен за работа инструмент за избор.


Имот - Контакти


В модула "Контакти към имот" вие имате възможност да запишете неограничен брой контакти(продавачи, клиенти, наемодатели, наематели и други страни по офертата).

Техните данни за контакт(телефони, адреси, email-и и др.) ще бъдат на точното място когато Ви потрябват. И вече няма да се налага да пишете и ровите по тефтери за телефони и адреси.

Тук е мястото в което може да зададете кой брокер или няколко брокера работи тази оферта, както и да прехвърлите офертата на друг брокер. Избор на контакт Когато добавяте контакт(продавач, клиент, посредник или др.) към вашата оферта, имате възможност да потърсите дали не сте работите вече с този контакт.
Ако не сте чрез бутона добавяне, може да лесно да го добавите във Вашата база данни с клиенти.


Имот - Снимки


Вече не е нужно да губите време в обработка на вашите снимки.

Чрез модула "Снимки" вие можете да обработвате снимки директно от фотоапарата, EstateAssistant автоматично ще оптимизира размера на снимката и нейната големина и с един клик може да добавите воден знак, всичко това за няколко секунди.
Имате възможност да пренареждате вашите снимки, да избирате коя от всичките да бъде топ снимката на офертата, да експортирате снимките ако желаете или да ги разпечатате.
Всичко това ви позволява да имате незаменим помощник във вашата работа.
Добавяне на воден знак Защитата на вашите оферти от кражба е често причина брокерите да придобиват умения на графични редактори, а може да продавате.

Ние ще вградим вашето лого или име на агенцията като воден знак в софтуера за агенции за недвижими имоти и само с 1 клик ще може да поставяте фирмения воден знак на всяка снимка която искате.


Имот - Срещи, огледи, събития и др.


Всички срещи, огледи, телефонни обаждания и др. може да въвеждате в модула "събития на имот", по този начин работейки една оферта в продължение на месеци винаги ще може да в рамките на 5 мин да прегледате десетките записи и да бъдете готови за срещи и преговори с хазяи, клиенти и др.


Имот - Описания на имот


Качественото и примамливо описание на една оферта е един от ключовете към нейната продажба.
В модула "Описание на имот" Вие имате пълен набор от инструменти за да може да опишете и форматирате вашето описание в HTML формат, като това описание се вижда при печат на оферта, от другите агенции, излиза в интернет страниците ви и порталите и във Fecebook страниците на Вашата агенция.

Имате възможност да въведете:
"пълно описание" в което нямате органичение на за размера на описанието.

"кратко описание" - там е мястото да опишете в няколко изречения описание, което ще изтъкне предимствата на Вашата оферта пред стотиците останали оферти.

"заглавие на оферта" - имате възможност за зададете заглавието което искате да се появява на офертата когато тя бъде отворена във Вашият web сайт.


Имот - Документи


Модула "Документи" Ви идва на помощ когато искате да подредите цялата документация по една сделка.

Чрез него може да прикачите пътя на всеки документ и да го опишете подробно, и трябвайки ви някой от тях Вие знаете че отваряйки офертата, всички необходими данни са там.

Внедрявайки в агенцията софтуер за изграждане на VPN мрежа, ще имате възможност да достъпвате тези документи от всяка точка на света.КонтактиНуждата от подробното водене на всички ваши клиенти(потенциални, активни и архивирани), продавачи, строителни фирми, агенции и всички останали субекти по една оферта, като посредници, нотариуси и др. е в основата на всяка CRM система.

Модула "Контакти" има за цел да подобри ефективното управление на всички контакти на агенцията(продавачи, купувачи и останалите субекти по сделката).
В него вие имате възможност да въвеждате имената на фирмите или частните лица, всички техни начини на връзка(телефони, адреси, email-и, www- адреси, skype) като няма ограничение за техният брой. Да пишете бележки относно този контакт и в последствие да намирате за по-малко от секунда в списъка с висчки хиляди ваши контакти.

Както навсякъде в софтуера за недвижими имоти EstateAssistant, чрез системата за сигурност, може да определите на кой брокер или екип от брокери работи този контакт, което означава че в зависимост от правата за сигурност, останалите нямат достъп до данните за контакта.Календар, огледи, срещи, телефонни обаждания и др.


Предлагайки оферта за продажба на имот, времето за което се реализира сделката често минава няколко месеца.
Трудно в една агенция се следят по-важните събития като огледи, срещи, телефонни контакти, често те биват стотици, а в същото време вие трябва знаете:
- колко купувачи сте водили на оглед на даден имот, какъв е бил резултата, има ли нужда от корекции на цената,
- да имате актуална седмична програма на брокерите в агенцията и да знаете във всеки един момент кой къде е отишъл извън офиса.

Отговор на всички тези въпроси може да ви даде модула "Календар", той обединавя в себе си цялата функционалност необходима за да бъдете винаги в час и да планирате всичко до най-дребния детайл.
В него можете да водите както огледите, срещите и телефонните обаждания за оферти и клиенти.Запитвания от клиенти за покупка и наемане на имот


Обаждайки ви се някой клиент за Ваша оферта или да му намерите подходяща такава за покупка или за наемане, тук е мястото в което може да запишете неговите параметри на търсене, като данни на клиента(имена телефони, email-и и рд.), видове имоти(двустайни и тристайни) от 100 до 130 кв.м. на цени до 100000 евро в квартлите на София Надежда 1, Надежда 2 и Надежда 3.

Единствено в EstateAssistant може да търсите подходящи оферти на клиент още докато разговаряте с клиента по телефона чрез бутона "Намиране на съвпадения" и да му изпратитете намерените оферти по email както и да насрочите дати за огледи за тези които са подходящи з аклиента.

По този начин Вие постигате ново ниво на обслужване на Вашите клиенти и те затваряйки телефона след раговор с Вас се чустват обслужени и няма да имат нужда да търсят други агенции.Анализи


Оптимизирането на Вашият бизнес е предизвикателство с което се сблъсква всяка агенция.

Вие може да постигнете това единствено ако имате пълен контрол върху вашата информация.

Решавайки тази нелека задча софтуера за агенции за недвижими имоти Ви позволява да използвате в Pivot таблици цялата информация във Вашата агенция и да създавате свои справки във всеки един момент по ваше желание.

Например може да направите следната сложна справка която иначе е недостъпна:
Може да направите сечение групирано по години, месеци и седмици по вертикала и да хоризонтала да покажете всички брокери и техните оферти по вид, и да покажите графики и да запишете в Excel или да я разпечатате.
Справката може да я изтеглите от тук: report01.xlsЗадачи

Модул Задачи в Софтуер за агенции за недвижими имоти

Модула Задачи Ви позволява да всичко което трябва да се свърши да е под Ваш контрол.

Записвате описанието на своите задачи, нейния краен срок и софтуера за недвижими имоти следи за това да не пропуснете крайния срок, след като свършите задачата може да я отбележите като "свършена".

Ако пропуснете крайния срок за изпълнение, задачата се оцветява в черено и привлича вашето внимание.Agency Network


Всички агенции ползващи професионалният софтуер за агенции за недвижими имоти, имат възможност да споделят общите данни на своите оферти които искат да работят с колеги.

Това дава достъп на агенциите до оферти които не биха намерили в порталите за имоти и дава възможност за обща работа между агенциите и съответно до по-бързото затваряне на една сделка.

Модула Agency Network е идеален за агенции които работят заедно и си сътрудничат, повишавайки своята ефективност споделяйки своите оферти за покупко-продажба и отдаване под наем.

Софтуера за агенции за недвижими имоти EstateAssistant, чрез своята технология позволява да търсите и филтрирате измежду десетки хиляди оферти за по-малко от секунда, по-бързо от всеки един сайт или портал за имоти.Организационна структура на агенцията


Модула Организационна структура на агенцията е гръбнака на софтуера за недвижими имоти EstateAssistant.

Той Ви позволява да създавате неограничен брой офиси на Вашата агенция, които може да работятя в различни части на света, например може да имате офиси в София, Варна, Банско, Русия или Холандия и всички ваши служители и/или партньори да работят в обща база данни с информация и Вие да имате пълен контрол на това всеки какво има право да вижда в техния офис и да не вижда в останалите офиси.

Сега вече имате във Вашите ръце незаменим контрол върху Вашата организация и нейното разрасване, спестявай хиляди левове.

Това прави софтуера за агенции за недвижими имоти EstateAssistant подходящ както за агенции с един офис, така и от агенции няколко десетки офиса в страната и света.Система за сигурност


Системата за сигурност в EstateAssistant осигурява пълен контрол както на ниво брокер, така и на ниво офис на агенцията.
Тя се състои от 3 под модула:
Потребители - тук имате възможност да управлявате броя и статуса(активен/неактивен) на своите потребители. Можете да добавяте, редактирате и изтривате потребители както и да настройвате техните имена и пароли за достъп.
Потребителски групи - тук имате възможност да дефинирате всички групи във Вашата агенция(Брокери, Администратори, Собственици) еднократно, да настроите финно правата за всяка група, както за техните данни, така и за данните на останалите потребители.
Организационна сигурност - тук е мястото където определяте кой потребител в коя потребителска група попада, по-този начин стандартизрате достъпа до вашите данно в EstateAssistant. Например: Назначавате нов брокер, настройвате неговият акаунт(имена, пароли, активен статус) , след това само го добавяте в групата "Брокери" и той наследява всички права и ограничения от там, напр. има право да добавя, редактира, но не и да изтрива собствени данни, и не вижда данните на останалите брокери, и това може да се настройва за всеки един модул в софтуера за агенции за недвижими имоти.EstateAssistantПубликуване във FecebookВ днешно време социалните медии заемат все по-важна роля в ежедневието ни. На практика всеки платежоспособен и работоспособен българин ползва Интернет и има акаунт във Facebook, като го използва активно за основа на своето присъствие в Интернет, комуникирайки с приятели и роднини, споделяйки снимки и информация. По последни дани това са над 2 000 000 българи.

Вземайки решение да изполвате Facebook бизнес страници за Вашата агенция, професионалният софтуер за агенции за недвижими имоти EstateAssistant идва на помощ за да улесни досадното и отнемащо време публикуване.

С новата възможност за „публикуване във Facebook“, с 1 клик Вие може да публикувате на Вашата Facebook страница снимки + описание на имота + линк към web сайт на агенцията. Ако нямате интернет страница или искате нова, ние ще Ви помогнем, като направим за Вас професионален web сайт с автоматично публикуване на оферти и няма повече да се налага да си губите времето в публикуване на снимки и текстове.


Убедете се сами

Пробвайте свободно EstateAssistant за
14 дни и сами преценете неговите качества.