[14.02.2011] Каква е реалната цена на имота ви?Всеки клиент, който разглежда обяви за покупка или наемане на имот, вече може да направи справка колко е струвал подобен имот в дадения район през последните 7 години.

Данните излизат под формата на графика под всяка една обява публикувана в сайта imot.bg на четири периода - за изминалия един месец, една, три и седем години. Клиентът вижда не само средната продажба цена - обща и на квадратен метър, но също така и за колко години може да се изплати инвестицията.

Дава се информация и за броя оферти на жилища с подобни параметри, броя на търсенията и колко пъти е била посетена конкретната обява.

Новата услуга предлагана от сайта imot.bg помага и на собствениците на имоти, и на клиентите бързо и точно да се ориентират колко струва имотът, който иска да продадат, респективно купят или наемат. Поставянето на точна цена е гаранция, че имотът ще бъде продаден или отдаден под наем по-бързо.


Източник: Profit.bg


Можете да се абонирате за:Новини за имотиОбратно към новини Google Myspace Facebook Twitter Digg Delicious Svejo LinkedIn

dobavigo