Къща, Благоевград област - Печат | Запитване | Изпрати на приятел
Номер: 3008
Категория: Ваканционни имоти
Тип имот: Къща
Тип оферта: Продава
Град: Благоевград област
Район: село Добринище
Площ: 170 кв.м.
Цена на кв.м.: 735.29
Цена: 125 000
  • EUR
  • BGN
  • GBP
  • USD
Актуалност: Март 2010
Година на строеж: 0

Етаж: 2
  Телефон
  ТЕЦ
  Газификация
  Обзавеждане

ГалерияОписание

Прекрасна възрожденска къща на 2 етажа, 170 кв.м, камък, тухла, в отличен вид, мазе 8 кв.м (невлизащо в общата площ). Каменни основи с 80 см ширина. Каменни 80 см стени до втория етаж, тухлени стени, лицеви с бяла фуга. Гредоред. Подове и всички външни стени – изолирани с 8 см стиродур. Минерална мазилка на новата част. Терасата на 2 етаж изолирана със стиродур, хидроизолация. Реконструиран покрив. Възстановени комини по цялата им дължина. Топлоизолация върху тавана на всички стаи на втория етаж. Сменени прозорци, PVC със стъкла с нисък коефициент на топлопроводимост. Нова, топлоизолирана външна порта.

Детайлно реставрирана къща от старо време с култивиран вътрешен двор 200 кв.м с райграс, в старата част на Добринище. Два етажа, луксозно изпълнени модерни подобрения като баня, кухня, TV, SAT, всички инсталации са нови. Модерно и самоуправляващо се парно на газ с радиатори и подово, 4 камини. Модерна и топла къща, 3 спални, 50 кв.м хол с нова камина със стъкло, подвързана към парното на цялата къща, подово, модерна кухня. Модерен дизайн баня, с каца за вана, 2 тоалетни. PVC дограма с цвят на дърво. Топлоизолация на всички външни стени. Напълно обзаведена. Котелно помещение / мазе с плочки на пода. Възможност за създаване на допълнителни стаи на тавана, има подготвена стълба.


Направена по проект и препоръки на австрийски специалисти. Детайлна реставрация, с цел запазване на всички детайли непроменени и в оригинално, но съхранено състояние. Подове, вътрешни врати, стълби, вътрешни стени, тавани са оставени в оригиналния им вид, реставрирани и съхранени. Детайлно извършена реставрация, с чисти повърхности навсякаде, както и чисти преходи между материалите. Каменните и тухлените стени, от които се предполага че може да се отронва прах са напръскани с матов безцветен лак за консервация.

Парно с антифриз и радиатори във всички стаи, разчетено за планински климат. Затворена система с разширителен съд. Подово отопление на целия долен етаж – кухня, хол, преддверие. Парното работи на газ и/или дърва. Газ: Котел с електронно управление на температурата часово за цял месец на пропан-бутан. Дърва: Основната камина в хола, със своята водна риза обслужва радиаторите и подовото отопление на дърва. Топлата вода се загрява от проточния газов котел, което гарантира непрекъснато и неограничено количество топла вода.

Вградена кухня с нови ел-уреди, легла и гардероби в стаите. Мебелировка в дневната. Баня и тоалетна с нова санитария, като в банята има душ-кабина и вана под формата каца.Брокер
Брокер: Веселин Кръстев
Email: v_krastev@orange-estates.net
Телефон: 02/ 958 41 77
GSM: 0885-518-000, 0888-711-125

Всички оферти


- Назад | Печат | Запитване | Изпрати на приятел


Google Myspace Facebook Twitter Digg Delicious Svejo LinkedIn

dobavigo