Парцел, Добрич област - Печат | Запитване | Изпрати на приятел
Номер: 405
Категория: Парцели
Тип имот: Парцел
Тип оферта: Продава
Град: Добрич област
Район: град Каварна
Площ: 15006 кв.м.
Цена на кв.м.: 125.00
Цена: 1 875 750
  • EUR
  • BGN
  • GBP
  • USD
Актуалност: Април 2010
Година на строеж: 0


Плътност:
Кота корниз:
Кинт:
Тип парцел: У.П.И.

  Канализация
  Виза
  Ток
  Водопровод
  Равен
  За обезщетение
  За жилищно строителство
  За промишлено строителство
  Делим

ГалерияОписание

Двата имота, са разположени в Община Каварна, в местността Българево, под идентификационни номера съответно: Nº1 с 7.503 м2 и Nº2 с 7.503 м2. Към днешна дата имотите имат променен статут от земеделски имот в парцел за строителство на жилища. И двата имота имат виза за проектиране в сила, със следните показатели:

Интензивност на застрояване (Кинт):1,5. Височина: 3 етажа + мансарден етаж. Кота корниз – 9 м.

Кота покрив – 12 м.

Потенциал на имота според градоустройствените му показатели

Имот Nº1, площ 7.503 м2

Според показателите на визата може да се застроят 11.254,50 м2 върху имота, като се спазва изискването за 3 метра дистанция от границите на съседните имоти и 5 метра от улицата. Улицата ще бъде разширена. Конструкцията е от три етажа с мансарда с посочените във визата показатели.

Има различни възможности за архитектурни решения, в предвид площа на имота: една сграда (хотел) или няколко сгради според предпочитанията на инвеститора.

Имот Nº2, площ 7.503 м2

Показателите са идентични, но формата на имота предоставя възможност за различни архитектурни решения. Разработката на парцелите може да бъде индивидуална или групова без да се нарушат урбанистичните условия. Строителството върху имота според изложените във визата условия, трябва да спазва следните нормативи (чл. 24 от Закона за устройство на територията).

Зелени площи

Показателят зелени площи определя 50% минимум, което съответства на 7.503 м2 за имота като цяло. Максималната изгода от терена може да се постигне чрез подходящи архитектурни решения-като вертикални зелени площи, зелени площи на покрива и т.н. Според нормативите за зелени площи може да се изградят също помещения с временен характер кафенета, барбекю, навеси.
Подземно ниво:
Няма ограничения според визата за изграждане на подземно ниво. Може да се очаква полза от 1 (или 2) етажа в повече.  Климатът на зоната предполага, и от друга страна, вида на недвижимия продукт изисква разполагане на басейни и общи зони върху терена и на открито.
Етапи на строителство: Показателите от визата позволяват проектиране и разработка на терените по етапно.
Достъп и външни връзки: Имотите са разположени върху градоустройствена зона с одобрен устройствен план. И двата имота имат достъп до улица. В зоната вече е започнало изпълнението на проекти и строителство.Брокер
Брокер:
Email: orangeimoti@gmail.com
Телефон: 02 958 41 77
GSM: 0889-795-900

Всички оферти


- Назад | Печат | Запитване | Изпрати на приятел


Google Myspace Facebook Twitter Digg Delicious Svejo LinkedIn

dobavigo