Мезонет Апартамент, София - Печат | Запитване | Изпрати на приятел
Номер: 8156
Категория: Имоти в София
Тип имот: Апартамент
Тип на апартамента: Мезонет
Тип оферта: Продава
Град: София
Район: Център
Площ: 289 кв.м.
Цена на кв.м.: 622.84
Цена: 180 000
  • EUR
  • BGN
  • GBP
  • USD
Актуалност: 2017-06-12
Година на строеж: 2009

Етаж: 5
  Телефон
  ТЕЦ
  Газификация
  Обзавеждане

ГалерияОписание

Впечатляващ мезонет с прекрасна гледка към Витоша и храм-паметника Ал. Невски, с отлична локация на 5 мин. пеша от пам. Левски, Софийски университет, Опера, театри, разположен на две нива: Първо ниво - антре с възможност за голям гардероб, спалня с балкон запад с изглед Ал. Невски, баня с тоалетна, втора тоалетна, ниша за пералня, стълби към второ ниво. Второ ниво - хол с трапезария юг, камина, втора спалня запад. Огромна панорамна тераса Изток-Юг-Запад от 110 кв. м с узаконена възможност за дострояване от 30 кв. м. Панорамната гледка разкрива планината Витоша, кубетата на Ал. Невски, Стара планина. Терасата е подходяща за поставяне на джакузи, люлки, зеленина. Тя е неразделна част от апартамента и влиза в нотариалния акт като допълнение на квадратурата от 179 кв. м. Обща площ на имота 179 + 110 = 289 кв. м с общи части. Особености: Видео домофони на първо и второ ниво, сребриста алуминиева дограма с френски до земята прозорци, отваряне тип Ваген, отлична пълна топлоизолация на цялата сграда! На третото ниво може да се изгради помещение с височина до покриване на калкана. Предлага се заедно с едно паркомясто в подземен гараж.

ЕКСКЛУЗИВНО!


Допълнителна информация за сградата:

Сградата е проектирана и изпълнена по европейски технологии и стандарт за качество - с 30% завишено количество стомана, клас А3, и уплетка на арматурата при присъединяването по немски стандарт, използван е високоплътен бетон В48 в основите(вместо българскят стандарт за бетон В20)и В35 в останалата част на сградата, което завишава значително земетръсоустойчивостта й, както и защитата от влага. За годините, в които е била построена, в сградата не е имало никаква влага, нито в подземните нива, нито в тези непосредствено под тавана или терасите. Изолацията обхваща и плочите на балконите, за да се съхрани максимално топлинната енергия.

Другите вложени висококачествени материали са: австрийски тухли Poroterm Wienerberger, алуминиева сатен дограма с френски прозорци, италиански входни врати Dierre, френски ключове, контакти и автоматични ел.табла Legrand, алуминиеви радиатори с дистанционен централен топломер, естествен гранит и инокс в общите части на сградата, безшумен хидравличен асансьор с долно машинно отделение в подземното ниво, покривна градина над подземните паркоместа.Брокер
Брокер:
Email: orangeimoti@gmail.com
Телефон: 02 958 41 77
GSM: 0889-795-900

Всички оферти


- Назад | Печат | Запитване | Изпрати на приятел


Google Myspace Facebook Twitter Digg Delicious Svejo LinkedIn

dobavigo