Услуги

Закупуване и/или продажба на недвижими имоти в София и в страната.

Наемане, отдаване под наем и управление на недвижими имоти в София - апартаменти, къщи, офиси, магазини и заведения.

Нашите специалисти, с опит в продажбата на жилищни, ваканционни и бизнес имоти ще Ви помогнат да намерите Вашия нов дом на най-добрата цена, както и да продадете или отдадете под наем Вашия имот при най-изгодни условия.

Ние пестим Вашето време и гарантираме сигурността на вашата инвестиция!

За контакт тел.: 02/958-41-77  и  0888-318-234     
Посредничество при продажба на недвижими имоти

При продажба на имот консултиране продавача, за да може да определи реалната пазарна цена на предлагания имот към съответния момент и актуализирането й във времето спрямо пазарната конюнктура.


Посредничество при покупка на недвижими имоти

При покупка на недвижим имот проучваме пазара за недвижими имоти към момента по зададени от купувача параметри, за да могат да бъдат напълно удовлетворени неговите изисквания. Съветваме и подпомагаме клиента при избора на имот.


Посредничество при отдаване под наем на недвижими имоти

Проучваме предлаганите под наем недвижими имоти със сходни характеристики към дадения момент. Оказваме помощ при формиране на икономически обоснована оценка на имоти, според пазарната конюнктура.


Посредничество при наемане на недвижими имоти

Проучваме предлаганите под наем недвижими имоти със сходни на изискваните от клиента характеристики към дадения момент. Фиксират се параметрите и технико-икономическите характеристики на търсения под наем


Посредничество при получаване на кредит

При необходимост от финансиране на покупката на Вашия имот с банков кредит ние Ви предлагаме консултации, съдействие и посредничество за получаване на ипотечни, потребителски и фирмени кредити от ПОВЕЧЕ ОТ 20 банковите и небанкови институции.

Познаваме изискванията и условията за кредитиране на почти всички банки, работещи на българския пазар и ВАШИЯ КРЕДИТ ще бъде договорен при ПРЕФЕРЕНЦИAЛНИ, корпоративни условия при СЪКРАТЕНИ СРОКОВЕ!

 Ние ще уточним вашите нужди ще Ви предоставим нужната Ви информация за да изберете тази Банка, която предоставя кредит в съответствие с вашите доходи и изисквания. Ще Ви окажем пълно съдействие за изготвяне и попълване на всички необходими документи, ще проследим процеса по одобрение на Вашия кредит и ще Ви информираме за положителното решение на банката и за датата на сключване на договора.

Ползите за Вас са:

 • Ще получите консултация по параметрите на кредита - срок, лихвен процент, валута, тип погасителен план и така ще спестите време и пари, необходими за събирането на информацията от пазара на банкови кредити и избор на банкова институция с най-добри условия
 • Систематизирано ще Ви бъдат представени всички параметри на кредита - ще получите условията за кредитиране на 16 банки на едно място и то на ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ корпоративни нива;
Можете да се абонирате за:   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *


Адв. Красимира Жекова 
Г-жа Жекова е представител по индустриална собственост и адвокат, член на Софийската адвокатска колегия. Тя притежава магистърска степен по право от Софийския унивеситет „Св. Климент Охридски“. Има диплома по „Въведение в английското право и правото на Европейския съюз“ от Факултета по Право на Kеймбридж. Повече от дванадесет години тя работи в областта на недвижимите имоти, корпоративното право и трудовотоправо.
Нейният опит включва:
 • разрешаване на трудово – правни проблеми и подготовка на договори за наем за един от най-големите чуждестранни инвеститори в недвижими имоти и строителство;
 • подготовка на лицензионни договори за някои от големите софтуерни компании в България;
 • текущо правно обслужване на дъщерното дружество на чуждестранен инвестиционен посредник;
 • подготовка на документацията за лицензиране на финансови и платежни институции;
 • консултиране на договорите за наем на голям чуждестранен хипермаркет;
 • организация и подготовка на колективно уволнение в един от доставчиците на електрическа енергия.
Адв. Жекова говори английски език и също ползва немски и руски език.
 

ПРАВНИ УСЛУГИ

Недвижими имоти и строителство. Интегрирани решения от етапа на предпроектното проучване и правния анализ на проекта до придобиването на собствеността, управлението, отдаването под наем, застрояването или разпореждането с имота; консултиране по време на строителния процес, отдаването под наем/ наемането, строителство на хотели и развлекателни комплекси.

Дружества, сливания и придобивания. Консултации във връзка с учредяване на дружества и корпоративни промени, ликвидация, схеми за разпределение на активите, създаване на дружества с конкретна инвестиционна цел, откриване и закриване на клонове и търговски представителства, изготвяне на правни анализи и др.

Трудово право и обществено осигуряване. Структуриране на индивидуални и колективни трудови договори, договори за управление, консултации във връзка с общественото осигуряване, бонусни схеми, компенсационни пакети, споразумения за поверителност, прехвърляне на персонал в резултат на дружествени преобразувания, колективни уволнения, отдаване под наем на персонал и др.

Имиграция. Най-добрите решения за живеене и пътуване в Европа, получаване на визи, разрешения за пребиваване и работа, сини карти, гражданство и др.

Индустриална собственост. Регистрация, закрила и използване на търговски марки, промишлен дизайн, патенти, изготвяне на лицензионни договори и договори за прехвърляне на технологии и ноу-хау, защита на авторските права.


За контакт:
0877-001-129


www.legalita.bg

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *


Рекламни услуги

Имате нужда от реклама? Нямате опит? Нямате специалисти?

Ние сме на Ваше разположение!

Професионален екип с дългогодишна практика в областта на рекламата.


Цялостно рекламно обслужване:

 • Подготовка и провеждане на маркетингови проучвания;
 • Изработване на цялостна рекламна стратегия и комуникация на марката;
 • Творческа концепция, графичен дизайн, интериорни и екстериорни решения;
 • Предпечатна подготовка, високотехнологичен печат и сито-печат и разпространение;
 • Медия планиране и медия купуване за всички местни и национални медии на ексклузивни ценови нива;
 • Специални онлайн маркетингови стратегии и оптимизация за търсачките (SEOM);
 • 3D визуализации, клипове, уеб-дизайн, интернет сайтове, онлайн реклама;
 • Сувенирна реклама, луксозни пакети, лазерно гравиране, VIP подаръци и разпространение;
 • Външна реклама – проектиране, изграждане и производство на рекламни конструкции и съоръжения;

Графичен дизайн

 • Изработване на творческа концепция, съобразена с Вашите специфични особености и изисквания.
 • Графично оформление в няколко варианта – различен стил, цветова гама и цялостна визия.
 • Предпечатна подготовка на материалите – визитки, брошури, плакати, папки, стикери и др.


Печатни услуги

 • Изключително качество на печата на конкурентни цени.
 • Отпечатване на визитки, листовки, брошури, каталози и списания, плакати и афиши и др. на дигитален печат, сито-печат с всякакъв вид и качество на хартията;


Рекламни продукти

 • Възможност за специални поръчки, както и готови наличности от календари, химикалки, чаши, часовници, визитници, запалки, тениски, шапки и др.


Интернет сайтове

 • Регистрация на домейни и хостинг на интернет сайтове;
 • Изработване на сайтове със Система за управление на съдържанието, с възможност сами да редактирате съдържанието и оформлението на сайта;
 • Оптимизация и висок Google рейтинг, SEO и социални мрежи.


Билборд позиции и външна реклама

 • Проектиране и отпечатване, наем на рекламни билбордове, изработване на рекламни конструкции и съоръжения в цялата страна.
 • Реклама в превозните средства на градския транспорт.
Имоти в София продава Готови жилища Жилища в строеж Апартаменти Едностайни Двустайни Тристайни Четиристайни Мезонети Студиа Офиси Къщи Магазини Заведения Парцели Имоти в София под наем Апартаменти Офиси Магазини, Заведения Къщи Парцели Имоти в Южни райони Имоти в Южни райони - продава Имоти в Южни райони - под наем Имоти в Източни райони Имоти в Източни райони - продава Имоти в Източни райони- под наем Имоти в широк Център Имоти в широк Център- Продава Имоти в широк Център- Под Наем Имоти в Надежда 1,2,3,4,5,6 Имоти в Люлин 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 Имоти в Западни райони Имоти в Западни райони- Продава Имоти в Западни райони- под наем Имоти в Младост 1,1А,2,3,4 Имоти в Дружба 1,2 Имоти в Овча купел 1,2 Имоти в Обеля 1,2 Луксозни имоти (VIP Properties) Препоръчани имоти (Best Price) Имоти в страната Ваканционни оферти Море СПА Ски Голф Продава до 50 000 EUR от 50 000 до 100 000 EUR от 100 000 до 150 000 EUR от 150 000 до 200 000 EUR от 200 000 до 300 000 EUR от 300 000 до 500 000 EUR над 500 000 EUR Дава под наем до 300 EUR от 300 до 500 EUR от 500 до 1 000 EUR от 1 000 до 2 000 EUR над 2 000 EUR Заявете търсене Въведете оферта Търсим за наши клиенти Най-посещавани оферти Последни новини Последни оферти Имоти в София Контакти Новини Услуги За нас Начало